Speelkleden

►Laddermat voor gym
►Rekenmat

►Motoriekmat
►Straatmat
►Spoormat
►Huizenachtergrond
►Bosachtergrond
►Parkmat
►Speelmat Israël en achtergrond Jeruzalem

 

Laddermat

De laddermat is een veelzijdige, vrolijke mat voor gym en veel beweging. De mat is gebaseerd op de agility ladder, maar ligt stabieler op de grond en is ook geschikt voor meer activiteiten. De mat is geschikt voor kinderen in alle leeftijden. Op de mat kun je door de vakverdeling allerlei sprongen en bewegingen maken. Je kunt hem ook gebruiken in combinatie met andere materialen, zoals pittenzakken, ballen en kegels. Je kunt op Kleuteridee een  heel aantal lessen vinden die je met de mat kunt geven.
De mat is gedrukt op stevig vinyl (ruim 500 gram) en de afmetingen van de mat zijn 50 centimeter bij 4,5 meter. Door de ladder op te rollen vraagt opbergen heel weinig ruimte. Bij de mat is een document gemaakt met allerlei gym-ideeën voor de mat.
Die kun je hier downloaden.

download kleuteridee.nl

De prijs van de laddermat is € 45,00 (excl. verzendkosten)

Laddermat, gymmat voor kinderen, kleuteridee   Laddermat, gymmat voor kinderen, kleuteridee

Klik hieronder op de knoppen voor meer ideeën bij de laddermat.

Video ladder gym 1     Video ladder gym 2     Video ladder gym 3        Video ladder gym 4     Video ladder gym 5     Video ladder gym 6

Laddermat bestellen:

Hierbij bestel ik een laddermat en maak zelf het bedrag over naar de rekening.

Het bedrag maak ik over op rekening IBAN: NL74INGB0005529046 t.n.v. P.M. van Ginkel. Omdat de mat speciaal gedrukt wordt voor de koper, kan hij niet retour gezonden worden. De levertijd van de mat is 5-7 dagen. De mat kan alleen besteld worden in Nederland en België. De mat is bedoeld om te gebruiken zonder schoeisel.

* Vink het juiste aantal aan.
Ik bestel 1 mat à €52,95 ( €45,00 + €7,95 verzendkosten)
Ik bestel 2 matten voor €95,45 ( €87,50 + €7,95 verzendkosten)
Ik bestel 3 matten voor €135,40 ( €127,45 + €7,95 verzendkosten)
Ik bestel 4 matten voor €175,40 ( €167,45 + €7,95 verzendkosten)
Ik bestel 5 matten voor € 210,00 ( €202,05 + €7,95 verzendkosten)

*

* Alle velden met een sterretje zijn verplicht

Kikkermat voor de rekenhoek

Kleuteridee ontwierp een leuke kikkermat voor in de rekenhoek.
De mat is 2 m bij 80 cm en kent een ongekende schat aan spelmogelijkheden. De mat is gedrukt op dik vinyl van meer dan 500 gram. De mat is eenvoudig opgerold te bewaren.
Op de mat staan de getallen tot 20. De kinderen kunnen er op hinkelen, verspringen en heel veel spellen op spelen. Ze kunnen oefenen met getallen, hoeveelheden, kleuren, vormen en afstanden. Bij de mat zit een gebruiksaanwijzing met spelregels. De mat is voor gebruik zonder schoenen.

De prijs van de mat is € 37,50

De mat wordt geleverd met gebruiksaanwijzing en downloads, maar zonder materialen die gebruikt kunnen worden bij deze mat.

Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee      Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee

Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee 11.     Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee 10.

Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee.    Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee 2.    Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee 3.

kikkerspelmat rekenhoek, kleuteridee.nl     download gebruiksaanwijzing kikkermat, kleuteridee.

 

Kikkermat bestellen

Hierbij bestel ik een kikkermat en maak zelf het bedrag over naar de rekening.

Het bedrag €45,45 (inc. €7,95 verzendkosten) maak ik over op rekening IBAN: NL74INGB0005529046 t.n.v. P.M. van Ginkel. Omdat de mat speciaal gedrukt wordt voor de koper, kan hij niet retour gezonden worden. De levertijd van de mat is 5-7 dagen. De mat kan alleen besteld worden in Nederland en België.

*


* Alle velden met een sterretje zijn verplicht

 

Materialen die je kunt gebruiken bij de kikkermat

De onderstaande materialen kunnen gebruikt worden op de kikkermat. Je kunt deze materialen door kinderen mee naar school laten nemen. Ook kun je ze zelf aanschaffen. Klik op de afbeeldingen om deze materialen te bestellen.

bruine pad voor kikkermat kleuteridee.nl     Groene kikker voor kikkermat rekenhoek, kleuteridee.nl     Springkikkers voor kikkermat rekenhoek, kleuteridee.nl

dobbelsteen kikkermat, kleuteridee.nl     Dobbelsteen 20 zijden, kleuteridee.nl

 

kikkermat rekenhoek, kleuteridee.nl

 

Motoriekmat

Op deze mat kunnen de kinderen heerlijk bewegen. Je kunt de mat gebruiken tijdens een (circuit) gymles. Maar je kunt hem ook gewoon in de klas of in de gang leggen voor kinderen die wat extra beweging of oefening nodig hebben. De voetstappen staan op het strand aan de vloedlijn en is opgevrolijkt met allerlei schelpen en zeedieren. De mat is 40 cm bij 400 cm, is gedrukt op dik vinyl en je kunt hem eenvoudig oprollen en wegzetten.

Speelkleed motoriek voor kleuters, kleuteridee.nl     Speelkleed motoriek voor kleuters, kleuteridee 2

Bekijk op onderstaand filmpje hoe de mat door de kinderen gebruikt wordt.

Na een paar keer springen, bedenken de kinderen allerlei leuk manieren om over de mat te gaan, zoals: hinkelend, springend met armen naar voren, springen met armen omhoog enz.

Motoriekmat bestellen

De prijs van de mat is € 34,95

Hierbij bestel ik een motoriekmat en maak zelf het bedrag over naar de rekening.

Het bedrag €42,90 (inc. €7,95 verzendkosten) maak ik over op rekening IBAN: NL74INGB0005529046 t.n.v. P.M. van Ginkel. Omdat de mat speciaal gedrukt wordt voor de koper, kan hij niet retour gezonden worden. De levertijd van de mat is 5-7 dagen. De mat kan alleen besteld worden in Nederland en België.

*


* Alle velden met een sterretje zijn verplicht

 

Straatmat

Een prachtige mat van 3,39 m bij 39 cm. De weg is oneindig door de lussen aan weerszijden. De weg in zijn geheel is breed genoeg voor playmobil auto’s. De mat is gedrukt op stevig vinyl van meer dan 500 gram. Hij is makkelijk oprolbaar zodat je hem heel klein (een rolletje van 39 cm hoog)  op kunt bergen als je hem even niet wilt gebruiken.

De prijs van de mat is € 37,50

speelkleed straat, kleuteridee

Speelkleed straatmat, kleuteridee     grote straatmat kleuteridee

grote straatmat kleuteridee 2

Straatmat bestellen

Hierbij bestel ik een straatmat en maak zelf het bedrag over naar de rekening.

Het bedrag €45,45 (inc. €7,95 verzendkosten) maak ik over op rekening IBAN: NL74INGB0005529046 t.n.v. P.M. van Ginkel. Omdat de mat speciaal gedrukt wordt voor de koper, kan hij niet retour gezonden worden. De levertijd van de mat is ongeveer 7 dagen. De mat kan alleen besteld worden in Nederland en België.

*


* Alle velden met een sterretje zijn verplicht

 

Spoormat

speelkleed spoormat kleuteridee

De prijs van de mat is € 37,50

Deze prachtige spoormat van 3,39 m bij 39 cm kun je bestellen. Heeft dubbelspoor aan de uiteinden. Het spoor in zijn geheel is breed genoeg voor houten treinen die geschikt zijn voor playmobilpoppetjes.  In de midden is ruimte om een hijskraan neer te zetten die de trein kan laden. De mat is gedrukt op stevig vinyl van meer dan 500 gram. Hij is makkelijk oprolbaar zodat je hem heel klein (een rolletje van 39 cm hoog)  op kunt bergen als je hem even niet wilt gebruiken. Ook de huizenachtergrond is hier te bestellen.

Treinhoek voor kleuters, thema trein, kleuteridee.nl 1     Speeltafel thema de trein, kleuteridee, Kindergarten Railroad thema, play area 4

Speeltafel thema de trein, kleuteridee, Kindergarten Railroad thema, play area 7

Speeltafel thema de trein, kleuteridee, Kindergarten Railroad thema, play area 2     Speeltafel thema de trein, kleuteridee, Kindergarten Railroad thema, play area 5

Speeltafel thema de trein, kleuteridee, Kindergarten Railroad thema, play area 9     Speeltafel thema de trein, kleuteridee, Kindergarten Railroad thema, play area

Spoormat bestellen

Hierbij bestel ik een spoormat en maak zelf het bedrag over naar de rekening.

Het bedrag €45,45 (inc. €7,95 verzendkosten) maak ik over op rekening IBAN: NL74INGB0005529046 t.n.v. P.M. van Ginkel. Omdat de mat speciaal gedrukt wordt voor de koper, kan hij niet retour gezonden worden. De levertijd van de mat is ongeveer 7 dagen. De mat kan alleen besteld worden in Nederland en België.

*


* Alle velden met een sterretje zijn verplicht

 

Bosachtergrond en Parkmat

bosachtergrond, kleuteridee

Twee veelzijdige matten van 3,39 m bij 39 cm. In te zetten bij heel veel thema’s. Elke mat is mat 3,39 m bij 39 cm. De matten zijn eenvoudig met de schaar in te korten. De mat is gedrukt op stevig vinyl van meer dan 500 gram. Hij is makkelijk oprolbaar zodat je hem heel klein (een rolletje van 39 cm hoog)  op kunt bergen als je hem even niet wilt gebruiken.

Parkmat kleuteridee.nl

De bosachtergrond is bedoeld om als achtergrond bij de speeltafel te hangen. De parkmat leg je op een lange plank, speeltafel of op een aantal kleine tafels die je tegen elkaar aanschuift. Op de parkmat kunnen de kinderen spelen met playmobil of ander plastic speelgoed. Je kunt er een hondenschool, een speeltuin, een tuincentrum of kinderboerderij op maken.

Van de parkmat zie je hieronder twee stukje groter.

Parkmat 1, kleuteridee     Parkmat 2, kleuteridee

De prijs per mat is € 37,50

Hierbij bestel ik een
bosachtergrond
parkmat
en maak zelf het bedrag over naar de rekening.

* Alle velden met een sterretje zijn verplicht
Het bedrag maak ik eerst zelf over op rekening IBAN: NL74INGB0005529046 t.n.v. P.M. van Ginkel.
€45,45 (incl. €7,95 verzendkosten) voor één mat
€82,95 (incl. €7,95 verzendkosten) voor beide matten

Omdat de mat speciaal gedrukt wordt voor de koper, kan hij niet retour gezonden worden. De levertijd van de mat is ongeveer 7 dagen. De mat kan alleen besteld worden in Nederland en België.

Ik ga akkoord met de voorwaarden hierboven

 

Huizenachtergrond

Een prachtige mat van 3,39 m bij 39 cm. De achtergrond kun je mat plakgum bevestigen aan iedere muur. Je kunt de mat bij heel veel thema’s gebruiken. Hij is dezelfde afmeting als onze straatmat, hierdoor zijn ze goed samen te gebruiken. De huizen hebben een oneven nummering om het zo echt mogelijk te maken. De mat is gedrukt op stevig vinyl van meer dan 500 gram. Hij is makkelijk oprolbaar zodat je hem heel klein (een rolletje van 39 cm hoog)  op kunt bergen als je hem even niet wilt gebruiken.

De prijs van de mat is € 37,50

huizenachtergrond, kleuteridee

huizenachtergrond kleuteridee     huizenachtergrond kleuteridee 2

huizenachtergrond kleuteridee 3

Huizenachtergrond bestellen

Hierbij bestel ik een huizenachtergrond en maak zelf het bedrag over naar de rekening.

Het bedrag €45,45 (inc. €7,95 verzendkosten) maak ik over op rekening IBAN: NL74INGB0005529046 t.n.v. P.M. van Ginkel. Omdat de mat speciaal gedrukt wordt voor de koper, kan hij niet retour gezonden worden. De levertijd van de mat is ongeveer 7 dagen. De mat kan alleen besteld worden in Nederland en België.

*


* Alle velden met een sterretje zijn verplicht

 

Speelmat Israël en achtergrond Jeruzalem

Twee mooie matten van 3,39 m bij 39 cm.

De afbeelding op de speelmat Israël voor de tafel bestaat uit zand, weggetjes, woestijn, een schapenweide en de (Dode) zee. Je kunt de mat bij veel thema’s gebruiken (Thema Israël, thema Egypte, thema Afrika of thema de dierentuin).

De achtergrond Jeruzalem heeft dezelfde afmetingen en is schitterend om te gebruiken bij het thema Israël.

De matten zijn gedrukt op stevig vinyl van meer dan 500 gram. Ze zijn makkelijk oprolbaar zodat je ze tot een heel klein (een rolletje van 39 cm hoog)  op kunt bergen als je ze even niet wilt gebruiken.

Thematafel Israel voor kleuters, kleuteridee, Kindergarten Israel theme .

Thematafel Israel voor kleuters, kleuteridee, Kindergarten Israel theme 2.   Thematafel Israel voor kleuters, kleuteridee, Kindergarten Israel theme 3.

Thematafel Israel voor kleuters, kleuteridee, Kindergarten Israel theme 4.     Thematafel Israel voor kleuters, kleuteridee, Kindergarten Israel theme

Achtergrond Israël, Jeruzalem, kleuteridee

Speelkleed Israël met woestijn, Dode zee, kleuteridee

De prijs per mat (Jeruzalem of  speelmat Israël) is € 37,50

Hierbij bestel ik een
speelmat Israël
achtergrond Jeruzalem"
en maak zelf het bedrag over naar de rekening.

* Alle velden met een sterretje zijn verplicht
Het bedrag maak ik eerst zelf over op rekening IBAN: NL74INGB0005529046 t.n.v. P.M. van Ginkel.
€45,45 (incl. €7,95 verzendkosten) voor één mat
€82,95 (incl. €7,95 verzendkosten) voor beide matten

Omdat de mat speciaal gedrukt wordt voor de koper, kan hij niet retour gezonden worden. De levertijd van de mat is ongeveer 7 dagen. De mat kan alleen besteld worden in Nederland en België.

Ik ga akkoord met de voorwaarden hierboven