Digibord Engels

►Colours
►Numbers
►Me and my body

►My family
►My house
►My garden
►Meals, food and drink

 

Colours, interactive image for kindergarten English lessons for IBW and digiboard

Interactieve plaat  om kleuters de kleuren in het Engels te leren. Met verhalen, filmpjes, liedjes, spelletjes en interactieve lessen. Deze lessen kun je gebruiken op het digibord of de computer. Scrol over de plaat om op de linkjes te kunnen klikken.

Engels voor kleuters, kleuren,  Kindergarten interactive English lessons, games and songs about colors for IBW en digiboard, kleuteridee.nl

Numbers, interactive image for kindergarten English lessons for IBW and digiboard

Interactieve plaat  om kleuters de getallen in het Engels te leren. Met verhalen, filmpjes, liedjes, spelletjes en interactieve lessen. Deze lessen kun je gebruiken op het digibord of de computer. Scrol over de plaat om op de linkjes te kunnen klikken.

 

Me and my body, interactive image for kindergarten English lessons for IBW and digiboard

Interactieve plaat  om kleuters alles over  ‘mij en mijn lichaam’  in het Engels te leren. Met verhalen, filmpjes, liedjes, spelletjes en interactieve lessen. Deze lessen kun je gebruiken op het digibord of de computer. Scrol over de plaat om op de linkjes te kunnen klikken.

Engels voor kleuters, ik en mijn lichaam,  Kindergarten interactive English lessons, games and songs about 'me and my body'  for IBW en digiboard, kleuteridee.nl

 

My family, interactive image for kindergarten English lessons for IBW and digiboard

Interactieve plaat  om kleuters alles over de familie in het Engels te leren. Met verhalen, filmpjes, liedjes, spelletjes en interactieve lessen. Deze lessen kun je gebruiken op het digibord of de computer. Scrol over de plaat om op de linkjes te kunnen klikken.

Engels voor kleuters, mijn familie,  Kindergarten interactive English lessons, games and songs about 'my family'  for IBW en digiboard, kleuteridee.nl

 

My house, interactive image for kindergarten English lessons for IBW and digiboard

Interactieve plaat  om kleuters alles over het huis in het Engels te leren. Met verhalen, filmpjes, liedjes, spelletjes en interactieve lessen. Deze lessen kun je gebruiken op het digibord of de computer. Scrol over de plaat om op de linkjes te kunnen klikken.

Fullscreen

 

Food and meals, interactive image for kindergarten English lessons for IBW and digiboard

Interactieve plaat  om kleuters alles over voedsel en maaltijden in het Engels te leren. Met verhalen, filmpjes, liedjes, spelletjes en interactieve lessen. Deze lessen kun je gebruiken op het digibord of de computer. Scrol over de plaat om op de linkjes te kunnen klikken.
Engels voor kleuters, meals, food, for computer or IBW (digibord), kleuteridee.nl