Speelkleden

►Rekenmat
►Motoriekmat

 

Kikkermat voor de rekenhoek

Kleuteridee ontwierp een leuke kikkermat voor in de rekenhoek.
De mat is 2 m bij 80 cm en kent een ongekende schat aan spelmogelijkheden. De mat is gedrukt op dik vinyl van meer dan 500 gram. De mat is eenvoudig opgerold te bewaren.
Op de mat staan de getallen tot 20. De kinderen kunnen er op hinkelen, verspringen en heel veel spellen op spelen. Ze kunnen oefenen met getallen, hoeveelheden, kleuren, vormen en afstanden. Bij de mat zit een gebruiksaanwijzing met spelregels. De mat is voor gebruik zonder schoenen.

De prijs van de mat is € 37,50

De mat wordt geleverd met gebruiksaanwijzing en downloads, maar zonder materialen die gebruikt kunnen worden bij deze mat.

Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee      Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee

Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee 11.     Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee 10.

Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee.    Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee 2.    Speelkleed kikkermat voor rekenhoek, kleuteridee 3.

kikkerspelmat rekenhoek, kleuteridee.nl     download gebruiksaanwijzing kikkermat, kleuteridee.

 

Kikkermat bestellen

Hierbij bestel ik een kikkermat en maak zelf het bedrag over naar de rekening.

Het bedrag €45,45 (inc. €7,95 verzendkosten) maak ik over op rekening IBAN: NL74INGB0005529046 t.n.v. P.M. van Ginkel. Omdat de mat speciaal gedrukt wordt voor de koper, kan hij niet retour gezonden worden. De levertijd van de mat is 5-7 dagen. De mat kan alleen besteld worden in Nederland en België.

*


* Alle velden met een sterretje zijn verplicht

 

Materialen die je kunt gebruiken bij de kikkermat

De onderstaande materialen kunnen gebruikt worden op de kikkermat. Je kunt deze materialen door kinderen mee naar school laten nemen. Ook kun je ze zelf aanschaffen. Klik op de afbeeldingen om deze materialen te bestellen.

bruine pad voor kikkermat kleuteridee.nl     Groene kikker voor kikkermat rekenhoek, kleuteridee.nl     Springkikkers voor kikkermat rekenhoek, kleuteridee.nl

dobbelsteen kikkermat, kleuteridee.nl     Dobbelsteen 20 zijden, kleuteridee.nl

 

kikkermat rekenhoek, kleuteridee.nl

 

Motoriekmat

Op deze mat kunnen de kinderen heerlijk bewegen. Je kunt de mat gebruiken tijdens een (circuit) gymles. Maar je kunt hem ook gewoon in de klas of in de gang leggen voor kinderen die wat extra beweging of oefening nodig hebben. De voetstappen staan op het strand aan de vloedlijn en is opgevrolijkt met allerlei schelpen en zeedieren. De mat is 40 cm bij 400 cm, is gedrukt op dik vinyl en je kunt hem eenvoudig oprollen en wegzetten.

Speelkleed motoriek voor kleuters, kleuteridee.nl     Speelkleed motoriek voor kleuters, kleuteridee 2

Bekijk op onderstaand filmpje hoe de mat door de kinderen gebruikt wordt.

Na een paar keer springen, bedenken de kinderen allerlei leuk manieren om over de mat te gaan, zoals: hinkelend, springend met armen naar voren, springen met armen omhoog enz.

Motoriekmat bestellen

De prijs van de mat is € 34,95

Hierbij bestel ik een motoriekmat en maak zelf het bedrag over naar de rekening.

Het bedrag €42,90 (inc. €7,95 verzendkosten) maak ik over op rekening IBAN: NL74INGB0005529046 t.n.v. P.M. van Ginkel. Omdat de mat speciaal gedrukt wordt voor de koper, kan hij niet retour gezonden worden. De levertijd van de mat is 5-7 dagen. De mat kan alleen besteld worden in Nederland en België.

*


* Alle velden met een sterretje zijn verplicht